28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije Slavonke (63, 65) pale s bicikla i teško se ozlijedile! Obje izgubile nadzor nad biciklom!

1 min read
- Ozlijeđenim je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv obadvije biciklistice podnose prekršajne prijave - zaključuje policija.

Između njih nema ništa, vjerojatno. Možda se ni ne poznaju. Između njih je 3 sata razmaka u nesrećama i 2 kilometra cca., koliko su udaljene ulice.

Jučer (16. kolovoza), u Slavonskom Brodu, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su biciklistice u dobi od 63 i 65 pale sa bicikala i teško se ozlijedile – javlja policija i nastavlja o svakom od slučajeva posebno…

– Prva prometna nesreća se dogodila u 8.30 sati, u Borovskoj ulici, u kojoj je teško ozlijeđena 63-godišnjakinja. Utvrđeno je, da ista vozeći se biciklističkom stazom, nije upravljala biciklom na način kojim ne umanjuje stabilnost i ne ometa druge sudionike u prometu, uslijed čega je izgubila nadzor nad upravljačem bicikla te pala.

– Druga prometna nesreća se dogodila u 11.30 sati, u Ulici Vladimira Nazora, u kojoj je teško ozlijeđena 65-godišnja biciklistica, koja se nije kretala desnim rubom kolnika, već nogostupom. Zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom uspona prema betonskoj površini izgubila je nadzor nad upravljačem bicikla i pala na tlo.

– Ozlijeđenim je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv obadvije biciklistice podnose prekršajne prijave – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)