19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Počinju upisi u Program osječkog smanjivanja težine – POST! Pogledajte koliko su kila izgubili polaznici…

2 min read
- Zbog ograničenog broja mjesta, sve zainteresirane molimo da se na vrijeme prijave na broj telefona 091 514 37 60 - javljaju iz GD Osijek Žito.
debel

Počeli su upisi u Program osječkog smanjivanja težine – POST, program koji je poznat jer se u njemu mršavi bez vježbanja i bez uskraćivanja bilo koje namirnice.

Program traje pet mjeseci, vode ga Dražen Gorjanski, dr. med., spec. ob. med i doc. dr. sc. Mario Ćurković, dr. med. spec. ob. med, a odvija se tijekom tjednih sastanaka u prostorima sportskog objekta Sokol Centar u Osijeku (adresa: Kralja Zvonimira 5).

Kako bi polaznici stekli cjelovitu sliku o tome što je POST organizirana su uvodna predavanja koja će se održati 30.8.2022. godine (utorak), 19 i 20h, 31.8.2022. godine (srijeda), 19 i 20h i 2.9.2022. godine (petak), 19 i 20h.

– Zbog ograničenog broja mjesta, sve zainteresirane molimo da se na vrijeme prijave na broj telefona 091 514 37 60 – javljaju iz GD Osijek Žito.

Na uvodnim predavanjima polaznicima će biti prikazan sadržaja POSTA, način provedbe, znanja i vještine koje će steći tijekom programa te dani odgovori na sve nejasnoće koje polaznici budu imali, a nakon uvodnog predavanja zainteresirani će se moći odmah upisati na sam program.

Sam program počinje 6. i 7. rujna 2022. godine i odvija se tijekom sastanaka u skupinama do 25 polaznika i to u sljedećim terminima: UTORAK: od 18 do 19 sat i od 19 do 20 sati i SRIJEDA: od 19 do 20 sati i od 20 do 21 sat. Mjesečna članarina iznos 450,00 HRK.

– Do sada je POST pokazao iznimne rezultate i daleko nadmašuje postojeće svjetske program mršavljenja. Posljednja skupina polaznika (upisanih u veljači ove godine) imala je za pet mjeseci sljedeći gubitak tjelesne mase:

– Iako su rezultati dojmljivi, voditelji vjeruju kako će sljedeće skupine biti još uspješnije. Razlog za takav optimizam je činjenica što su voditelji POSTA napisali udžbenik koji će polaznicima znatno olakšati provođenje programa čime je POST postao jedan od rijetkih svjetskih programa koji ima svoje vlastito učilo. Više o knjizi i POSTU na postosijek.eu – zaključuju iz GD-a.

Foto: GD (screenshot) & Pixabay (ilustracija)


Facebook Comments