29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije teške prometne u Slavoniji! Motociklist se prevrnuo, udario u tračnice! Automobil prevrnut u kanalu!

2 min read
U oba slučaja bio je prisutan i alkohol!

– Sinoć (19. kolovoza), u 22.25 sati, u Malinu, došlo je do slijetanja motocikliste s kolnika i teškog ozljeđivanja 62-godišnjeg vozača – javlja policija i nastavlja o tome kako je do prometne nesreće došlo…

– Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 62-godišnjak upravljajući motociklom pod utjecajem alkohola (0,94 promila), u zavoju (prijelaz preko željezničkog cestovnog prometa) izgubio nadzor nad upravljačem motocilla, prevrnuo se i sletio s kolnika, udarivši u tračnice kolosijeka.

– U prometnoj nesreći teško je ozulijeđen 62-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć nakon koje je zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na daljenjm liječenju. Policijski službenici protiv 62-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Druga prometna nesreća se dogodila 20. kolovoza, u 3.10 sati, na lokalnoj cesti 42034, u blizini Završja, u kojoj je 27-godišnjak teško ozlijeđen.

– Do prometne nesreće je došlo, jer je 27-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (0,89 promila), zbog neprilagođene brzine, u zavoju sletio s kolnika na travnatu površinu i putni kanal gdje se automobil prevrnuo.

– Teško ozlijeđenom 27-godišnjaku pružena je liječnička pomoć, te je prevezen i zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 27-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog prekršaja  iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)