29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Državni inspektorat povukao s polica izvjesnu jetrenu paštetu! Moguće je da ju imate…

1 min read
- Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

– Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda, S BUDGET JETRENA PAŠTETA 100g, bar koda 3856021204937, upotrijebiti do 04.07.2027, zbog povećane količine aerobnih mezofilnih bakterija – javlja HAPIH na mrežnim stranicama i dodaje…

– Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

– Detalji o opozivu dostupni su na web stranici subjekta u poslovanju s hranom https://www.spar.hr/povlacenje-proizvoda – zaključuje HAPIH.

– Molimo kupce koji su kupili ovaj proizvod da ga ne koriste i da ga vrate u najbližu SPAR ili INTERSPAR trgovinu gdje će im biti vraćen novac i bez predočenja računa. Glavni prioritet SPAR-a je zaštita i zadovoljstvo svojih kupaca te se ovim putem ispričavamo zbog nastale neugodnosti – napisali su i iz Intespara…

Foto: Pixabay (ilustracija)