29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija iz Osijeka traži svjedoke prometne na obilaznici! Vectrom udario u zaštitnu ogradu!?

1 min read
Jutros policija iz Osijeka izvještava o prometnoj nesreći, ali na način da se traže očevici iste, svjedoci događaja, kako bi pomogli u rasvjetljavanju slučaja.

Kako nam govore očevici, ali ne same prometne nesreće, već prizora za trajanja očevida, ‘slika’ nije bila lijepa. Izgledalo je kao da je vozilo imalo rotaciju… Jutros policija iz Osijeka izvještava o prometnoj nesreći, ali na način da se traže očevici iste, svjedoci događaja, kako bi pomogli u rasvjetljavanju slučaja.

– Jučer, 6. rujna u 19,30 sati na Južnoj obilaznici grada Osijeka, 150 metara istočno od nadvožnjaka Ulice svetog Leopolda Bogdana Mandića (južna kolnička traka), dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao osobni automobil marke „Opel Vectra“, srebrne boje s efektom, registarske oznake VU 309-DC, na način da je isto vozilo prednjim lijevim dijelom udarilo u metalnu zaštitnu ogradu – piše i javlja jutros policija iz Osijeka, dodajući poziv…

– Ovim putem pozivamo svjedoke prometne nesreće kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do rasvjetljavanja događaja prometne nesreće da se jave policiji putem telefona na broj 192 ili osobno pristupe njima najbližoj Policijskoj postaji – zaključuju.

Foto: Google Street View (screenshot)