29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

KBC Osijek ‘uletio’ u nova kolica za transport hrane! ‘Oslikana’ su motivima Osijeka!

1 min read
- Nova kolica uljepšali smo slikama grada Osijeka kako bismo na jedinstven i kreativan način dali mali doprinos promicanju znamenitosti i ljepote našeg grada na Dravi - napisali su na Facebooku.

KBC Osijek investirao je u nova kolica za transport hrane po bolničkom krugu i bolničkim sobama. Kupili su ih 10 komada, što je stajalo 385.000 kuna, objavili su na društvenim mrežama, dijeleći i nekoliko fotografija kolica, na kojima su slikovni motivi Osijeka.

– Nova kolica uljepšali smo slikama grada Osijeka kako bismo na jedinstven i kreativan način dali mali doprinos promicanju znamenitosti i ljepote našeg grada na Dravi – napisali su na Facebooku iz KBC-a.

Slike su, dodaju, naravna stvar, kada u bolnicu dnevno dolazi između 5.000 i 6.000 osoba iz cijele Slavonije i istočne Hrvatske. Računaju s tim da će pogled skrenuti i prema kolicima.

Inače, KBC Osijek je, kada je hrana u pitanju, prije nekoliko tjedana imao omanji incident, više sramotu, dostave hrane pacijentima u plastičnim čašama od vrhnja, što je bolničko Ravnateljstvo kazalo da se neće ponoviti, a da će uzroci takvom događaju biti otklonjeni.

Kolica s hranom svakako su novi napredak i iskorak.

Foto: KBC Osijek, Facebook (screenshot)