29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Dvanaest prometnih u zadnja 24 sata u OBŽ! I vatrogasci Čepina morali intervenirati!

1 min read
Podatci Centra 112 OBŽ gotovo su identični, osim u broju nesreća.

– Vatrogasci Čepina imali su tehničku intervenciju nakon prometne nesreće u Čokadincima – javlja o jučerašnjem događaju Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije, dočim su iz JVP Čepin na društvenim mrežama objavili nekoliko fotografija nemile scene…

Vozilo je, naime, završilo u putnom kanalu, iako ostale okolnosti događaja, uzrok i posljedice nisu poznati. Policijska uprava osječko-baranjska jutros nije izvijestila isključivo o toj prometnoj nesreći, iako govore kako je u posljednja 24 sata bilo 12 prometnih nesreća, od kojih su u dvije nesreće dvije osobe lakše ozlijeđene, u jednoj jedna teže. Deset je prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.

Podatci Centra 112 OBŽ gotovo su identični, osim u broju nesreća.

– U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je deset prometnih nesreća s materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede-neopasne po život, a dvije osobe  lakše tjelesne ozlijede. Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, a po dvije na području Đakova i Belišća – napisali su iz Centra 112.

Prethodnog dana bilo je na prometnicama OBŽ čak 17 nesreća. Uz sve druge uzroke i okolnosti, loši vremenski uvjeti zacijelo su dali svoj doprinos.

Foto: Facebook, JVP Čepin (screenshot)