26. rujna 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nižu se čestitke Osječaninu! Zaštitio automobil drugom dok je kiša lijevala u Osijeku!

1 min read
- Ostavili ste prozor otvoren pa sam stavio da ne pada kiša - stajalo je na poruci koju je ostavio dobročinitelj, stavivši najlon preko otvorenog dijela prozora, kojeg je osigurao granom, da ne padne.

Nižu se čestitke na društvenim mrežama Osječaninu koji je zaštitio automobil drugog, po fotografijama, rekli bi, na Vijencu u Osijeku. Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavila je dvije fotografija iz Osijeka, na kojima se vidi kako je, uz poruku, za trajanja jučerašnjih jakih oborina u Osijeku, jedan građanin zaštitio drugom automobil, budući da je ovaj ostavio prozor otvorenim.

– Ostavili ste prozor otvoren pa sam stavio da ne pada kiša – stajalo je na poruci koju je ostavio dobročinitelj, stavivši najlon preko otvorenog dijela prozora, kojeg je osigurao granom, da ne padne.

Počele su se potom nizati poruke čitatelja na Facebook stranici, redom pohvale, a gdje su neki primjetili kako je to riječ o ‘dobroj duši lavonskoj’, kao i da danas ljudi obično okrenu glavu na ovakve stvari, ali da eto – ima dobih ljudi.

Inače, u Osijeku je do jutros u 8 sati, a u zadnja 24 sata, palo oko 11 milimetara kiše. Ne čini se, kao, puno, ali uzmemo li obzir i vrijeme do 8 sati, lijevalo je u Osijeku dobro.

Foto: Facebook, Prometne zgode i nezgode (screenshot)