29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Čedomorstvo u Slavoniji? Ili ne? Policija istražuje slučaj nakon poroda djevojke…

2 min read
Liječnicima je odmah bilo jasno o čemu se radi, o djevojci koja je netom imala porod, no problem je nastao jer nije bilo djeteta.
policija 2

Mlada djevojka iz okolice Vukovara porodila se u obiteljskoj kući, a u cijeli se slučaj uključila i policija. Jer, neslužbene informacije sugeriraju kako je mladoj djevojci netko pomogao, presjekao pupčanu vrpcu, ali kako je kod poroda došlo do komplikacija i krvarenja, ona je stigla u vukovarsku bolnicu. A onda…

Liječnicima je odmah bilo jasno o čemu se radi, o djevojci koja je netom imala porod, no problem je nastao jer nije bilo djeteta. Izvještena je policija, koja se uključila u istragu, javlja i piše detaljno Večernji list, dodajući kako je nepoznato je li dijete pri porodu bilo živo ili ne i koliko je djevojka bila trudna.

Neslužbene informacije, nastavlja Večernji, koje su dobili od mještana, kažu kako novorođenčeta nema. Dodaju da su vidjeli kako ‘ima stomak’, da se govorilo da je trudna, ali ne znaju koliko mjeseci. Kažu i kako je bila u vezi, ozbiljnoj, da je dečko dolazi k njoj, bio prihvaćen od obitelji, sukladno čemu im je sve skupa još manje jasno. Dodaju i da ne znaju je li djevojka možda prikrivala trudnoću.

No, nastavlja Večernji, nakon informacije iz bolnice u istragu se uključila policija i pokušava razjasniti što se dogodilo, ima li odgovornosti, čije…

Za Večernji policija potvrđuje primljene informacije i provođenje istrage i dodaju kako za sada ne pronalaze elemente kaznenog djela.

Više čitajte na IZVORNIKU.

Foto: Pixabay (ilustracija)