26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

CRO Race starta iz Osijeka! S Trga kreće i 6 hrvatskih vozača!

2 min read
Utrka kreće u utorak 27. rujna iz Osijeka u 11:15 sati, cilj prve etape je u Ludbregu, a dolazak biciklista u Ludbreg očekuje se između 16:42 i 17:11 sati.
bicikl utrka

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske.

I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije. Utrka kreće u utorak 27. rujna iz Osijeka u 11:15 sati, cilj prve etape je u Ludbregu, a dolazak biciklista u Ludbreg očekuje se između 16:42 i 17:11 sati.

Na startnoj listi naći će se i šest hrvatskih vozača od kojih će jedan, Fran Miholjević, nastupati za WorldTour momčad Bahrain Victorious. Uz njega će voziti još Viktor Potočki i Carlo Jurišević (Ljubljana Gusto Santic) te Antonio Barać, Lorenzo Marenzi i Filip Kvasina (Meridiana Kamen Team).

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na prvoj etapi Osijek – Ludbreg vrijedit će 27. rujna od 10:30 do 17:30 sati na cestama Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije na ruti: Osijek-Višnjevac-Valpovo-Podravska Moslavina-Čađavica-Suhopolje-Virovitica-Pitomača-Virje-Koprivnica-Ludbreg. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3BIo6r3.

Tekst: Val Grupa, foto: Pixabay (ilustracija)