28. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mlada Slavonka snima s dečkom svaki dan za Only fans: Sinoć smo snimili pakleni materijal!

1 min read
- Izgled mi je važan za posao pa redovito vježbam i jedem zdravu hranu. Baš sam sad iz teretane i sa masaže, idem kod familije na ručak - govori nadalje.

Majka ju podržava, kaže. Najvažnije je majci da se Josipa Karimović ne drogira, dodaje u razgovoru mlada djevojka za Slobodnu Dalmaciju. Josipa Karimović je vinkovačka 27-godišnjakinja, koju je javnost upoznala ’18. godine u serijalu Ženim sina, a koju sada dobro znaju, valjda, pratitelji na Only fans stranici, kao glumicu u filmovima za odrasle. Naime, Josipa snima ‘porniće’ s dečkom i zarađuje. S obzirom na to, piše Slobodna, više bi se njezini uratci mogli smatrati ‘virtualnim realityjem’ no porno filmovima. Jer, ‘glumci’ su uvijek isti. I u vezi

– Baš smo sinoć snimili pakleni materijal – kazala je Josipa za Slobodnu Dalmaciju, a koju su novinari zatekli u šetnji Vinkovcima odjevenu u haljinicu boje bundeve.

– Izgled mi je važan za posao pa redovito vježbam i jedem zdravu hranu. Baš sam sad iz teretane i sa masaže, idem kod familije na ručak – govori nadalje.

Novinare je zanimalo je li joj posao naporan, na što je Josipa kazala kako njezin posao zahtjeva sretne pretplatnike na platfmori, a to uključuje svakodnevno snimanje, sukladno čemu – da, posao joj je malo naporan. A prestat će kada skupi dovoljno novca ili joj sve dosadi, dodaje.

U Vinkovcima baš i nije najsretnije prihvaćena, govori dalje, jer mala su sredina.

Foto: IG (screenshot)