26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vatrogasci intervenirali kako bi ozlijeđena osoba bila prebačena u bolnicu! Preko kanala u stup…

2 min read
– Nakon udara u betonski stup došlo je do udara  u metalnu ogradu te rotiranja vozila i udara u drveni grm. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

U nedjelju u noći, pred jutro, u 2:41 sati, DVD Brestovac dobio je dojavu o prometnoj nesreći, javili su vatrogasci, dijeleći i nekoliko fotografija strašne prometne nesreće u naselju Vilić Selo, a o kojoj je, malo prije njih, putem priopćenja izvijestila i policija.

– Na intervenciju smo izašli s tehničkim vozilom Unimog 1300l i kombi vozilom VW Transporter. Ozlijeđena osoba je uz našu pomoć predana djelatnicima HMP – napisali su vatrogasci, otkrivajući kako je njihova intervencija bila nužna kako bi ozlijeđena osoba bila prevezena u bolnicu.

– Na intervenciji je sudjelovalo 8 vatrogasaca. Povratak u vatrogasni dom u 03:38 sati. Ozljeđenom želimo što brži oporavak – napisali su na kraju vatrogasci iz DVD Brestovac.

Policija je ranije izvijestila i o detaljima nesreće, o vozaču i vozilu, odnosno načinu na koji je do nesreće došlo i kakav je ‘put’ vozilo imalo u razvoju događaja…

– U nedjelju 25. rujna 2022. oko 2.40 sati u mjestu Vilić Selo, 19-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i udario u smjerokazni stupić nakon čega je nastavio vožnju po putnoj bankini i kanalu te prednjim dijelom vozila udario u zemljani propust za vodu, a potom u betonski stup.

– Nakon udara u betonski stup došlo je do udara u metalnu ogradu te rotiranja vozila i udara u drveni grm. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Facebook, DVD Brestovac (screenshot)