28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Salmonella Typhimurium i u izvjesnim napolitankama! Iz trgovine pozivaju na povrat proizvoda!

1 min read
- Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane - zaključuje HAPIH.

– Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda: Tastino napolitanke s kremom okusa lješnjaka XXL, 1000g, LOT broja i roka trajanja: 19.08.2023., zbog prisutnosti bakterije Salmonella Typhimurium u proizvodu – javljaju iz HAPIH-a i dodaju…

– Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane – zaključuje HAPIH.

– Detaljniji podaci o opozivu dostupni su na web stranici subjekta u poslovanju s hranom – https://www.lidl.hr/informacije/obavijest-kupcima-povlacenje-proizvoda .

Iz Lidla poručuju kupcima da vrate proizvod u trgovinu u kojoj su ga kupili i da će im novac biti vraćen s predočenjem ili bez predočenja računa.

Proizvođač je Pak Rampart d.o.o., Topuzovo Polje b.b., Visoko, Bosna i Hercegovina, stavlja na tržište Lidl Hrvatska d.o.o.k.d., Ulica kneza Ljudevita Posavskog 53, Velika Gorica, podrijetlo proizvoda je iz BiH. Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod.

Foto: Pixabay (ilustracija)