23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Lőrinc Mészáros posjetio stadion na Pampasu, skori novi dom NK Osijek!

1 min read
- Gospodin Mészáros je obišao vanjski prsten i unutrašnjost stadiona, pregledao detalje vezane uz unutarnje uređenje, a posebno zadovoljstvo iskazao sadržajima koji će biti namijenjeni klupskoj školi nogometa, posebno terenima za trening i uvjetima za najmlađe igrače - zaključuje se u priopćenju.

I dok Zagreb, Dinamo i nacionalni nogometni stroj ‘plaču’ za stadionskim rješenjem za klub iz Lige prvaka, u Osijeku na Pampasu pri kraju je izgradnja novog stadiona NK Osijek. Jučer je tim povodom u posjet stigao i šef.

– Lőrinc Mészáros, glavni sponzor NK Osijek, u društvu klupske vrhuške predvođene predsjednikom Ferencom Sakaljem i članovima Uprave Valentinom Koprivnjak i Vladimirom Čoharom, obišao je u četvrtak gradilište stadiona i trening kampa NK Osijek – javlja NK Osijek na svojim mrežnim stranicama, dodajući…

– Gospodin Mészáros je obišao vanjski prsten i unutrašnjost stadiona, pregledao detalje vezane uz unutarnje uređenje, a posebno zadovoljstvo iskazao sadržajima koji će biti namijenjeni klupskoj školi nogometa, posebno terenima za trening i uvjetima za najmlađe igrače – zaključuje se u priopćenju.

A sve ostalo vidljivo je u ovom najnovijem video zapisu…

Foto: Youtube, NK Osijek (screenshot)