8. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U susjednoj županiji serija oštećenja tijekom vikenda: Automobil, prozori, vrata…

1 min read
- Na svim događajima smo proveli očevid, tragamo za počiniteljima te ćemo nadležnim državnim odvjetništvima dostaviti odgovarajuće kaznene prijave - zaključuje policija.

– Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježili su nekoliko imovinskih kaznenih djela tijekom vikenda, o čemu više slijedi…

– Početkom vikenda, u Ivankovu,  ispred sale za svatove, oštećen je osobni automobil, vlasništvo obrta iz Ivankova, na način da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom napravio ogrebotine na vozilu te je time pričinjena materijalna šteta – javlja policija i niže…

– U istoj noći, oštećena su vrata trgovine bicikala u Vinkovcima pri čemu je vlasniku nastala materijalna šeta.

– Nadalje, u Ceriću, 50-godišnjak je prijavo da mu je u noći 14./15. listopada, uslijed pokušaja provale u njegovu kuću, pričinjena je jedino materijalna šteta u vidu oštećenja prozora.

– Također, u noći 14./15. listopada, tijekom pokušaja provale u trgovinu mješovite robe u Novim Jankovcima su oštećena vrata uslijed čega nije ništa otuđeno nego je samo nastala materijalna šteta.

– Na svim događajima smo proveli očevid, tragamo za počiniteljima te ćemo nadležnim državnim odvjetništvima dostaviti odgovarajuće kaznene prijave – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)