5. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva maloljetnika ukrala dva automobila! Vozila nađena kod Petrijevaca! A i ‘klinci’…

1 min read
Neslužbeno doznajemo kako su se obje krađe dogodile pred samo jutro u srijedu i kako su se automobila iz Petrijevaca 'klinci riješili' samo zato što im je ostao u kvaru.

Ovoga puta ‘klinci’ nisu daleko stigli, odmah su otkriveni, a i automobili pronađeni, no valja biti posebno oprezan. Dva su maloljetnika, naime, pretprošle moći, pred jutro, ‘maznula’ dva automobila, javlja policija.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin i policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su dva maloljetnika počinila dva kaznena djela „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“ – javlja danas policija i nastavlja…

– U vremenu od 18. na 19. listopada u Osijeku i Petrijevcima dva maloljetnika ukrala su dva osobna automobila u vrijednosti od više tisuća kuna. Brzom intervencijom policije 19. listopada, u blizini Petrijevaca pronađena su oba vozila, koja su vraćena vlasnicima – dodaje policija, zaključujući kako protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnose posebno izvješće.

Neslužbeno doznajemo kako su se obje krađe dogodile pred samo jutro u srijedu i kako su se automobila iz Petrijevaca ‘klinci riješili’ samo zato što im je ostao u kvaru. Iako za to nema potvrde, čini se da su se drugim ‘poslužili’ odmah poslije.

Foto: Pixabay (ilustracija)