28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uhićen trojac koji je maltretirao i tukao Osječane!? Nalaze se u policiji na obradi!?

2 min read
- Policija je posljednjih dana na području Osijeka zaprimila nekoliko dojava o napadima na gradskim ulicama.

– U ovom trenutku tri se osobe nalaze u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju. Napominjemo da nemamo zaprimljenih prijava iz domene seksualnih delikata, niti da je netko napadnut ili ozlijeđen hladnim oružjem – javili su upravo iz PU OBŽ i nastavili o slučajevima napada mladih ljudi na Osječanke i Osjčane…

– Policija je posljednjih dana na području Osijeka zaprimila nekoliko dojava o napadima na gradskim ulicama.

– Tako je u subotu, 15. listopada policija zaprimila dojavu da je dvojicu mladića u blizini Konkatedrale sv. Petra i Pavla, u  ulici Pavla Pejačevića 1, presrelo nekoliko nepoznatih mladića, koji su tjelesno napali jednoga od njih i lakše ga ozlijedili.

– U utorak, 18. listopada je zaprimljena dojava da su dvije mlađe muške osobe napale jednoga mladića u blizini dječjeg vrtića u Krstovoj ulici 93, a potom i da je u ulici Zeleno polje, u blizini križanja s Gupčevom ulicom, također napadnut mladić.

– Noćas je policiji dojavljeno da su kod benzinske crpke na Vijencu Ivana Meštrovića tri nepoznate muške osobe napale dva mladića. Na mjestu događaja nisu zatečeni ni oštećene osobe, ni počinitelji.

– Također je tijekom jutra zaprimljena dojava da je na križanju Divaltove i Svačićeve ulice napadnuta jedna muška osoba, kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

– Policija utvrđuje sve okolnosti prijavljenih događaja te intenzivno traga za počiniteljima. U ovom trenutku tri se osobe nalaze u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju, a koje se dovode u vezu sa sinoćnim događajem kod benzinske crpke u Osijeku.

– Također su zbog prijavljenih događaja pojačane ophodnje u cijelom gradu.

– Napominjemo da nemamo zaprimljenih prijava iz domene seksualnih delikata, niti da je netko napadnut ili ozlijeđen hladnim oružjem.

– Inače, tijekom prvih devet mjeseci ove godine evidentirano je 564 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na području PU osječko-baranjske, dok je su isto razdoblje prošle godine zabilježena 634 takva prekršaja – zaključuju iz policije.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)