29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđena vozačica i dvije putnice! Ulaskom u zavoj ulijevo u kočenju nastavila vožnju…

1 min read
- Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 19-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste ulaskom u zavoj ulijevo u kočenju nastavila vožnju, sletjevši u kanal, gdje je došlo do udara osobnog automobila u kosinu kanala.

– Na kolniku lokalne ceste 42036, u blizini Slobodnice, dogodila se danas prometna nesreća u kojoj su tri osobe teško ozlijeđene – javlja policija i dodaje…

– Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 19-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste ulaskom u zavoj ulijevo u kočenju nastavila vožnju, sletjevši u kanal, gdje je došlo do udara osobnog automobila u kosinu kanala.

– U prometnoj nesreći ozlijeđene su 19-godišnja vozačica i putnice u dobi od 21 i 54, kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede naknadno okvalificirane kao teške.
Nakon pružene liječničke pomoći 21-godišnjakinja je puštena kući.

– Policijski službenici protiv 19-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje policija.

Foto: PU BPŽ (screenshot)