19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija o detaljima sinoćnje pogibije: Gurao je bicikl kada je na njega naletjela vozačica…

1 min read
- Tijekom trajanja očevida, od 20.40 do 1.30 sati, na mjestu događaja promet se odvijao usporeno i naizmjenično uz regulaciju policijskih službenika.

– Na kolniku Županijske ceste 4140 (osnovna informacija od sinoć), u 20.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala – jutros je priopćila policija i nastavila…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 66-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste prednjim dijelom automobila naletjela na 65-godišnjaka (neoznačen reflektirajućom materijom), koji je pao na kolnik prethodno se krećući središnjim dijelom kolnika, te gurajući bicikl (s prednje strane označen izvodom svjetlosti).

– U prometnoj nesreći smrtno je stradao 65-godišnjak.

– Tijekom trajanja očevida, od 20.40 do 1.30 sati, na mjestu događaja promet se odvijao usporeno i naizmjenično uz regulaciju policijskih službenika.

– Policijski službenici protiv 66-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)