26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Počele pripreme za Advent u Osijeku! Panoramski kotač stigao u Tvrđu!

1 min read
Podsjećamo, lane je 'ferris wheel' bio 'kod Školjke', a impresivna konstrukcija i zabava koju nudi, bili su mamac za brojne goste u Osijeku, svakako Osječane.

Još je na kamionu, ali je stigao. U osječku Tvrđu jučer je tijekom dana stigao panoramski kotač. Uskoro će dijelovi, zacijelo, biti skinuti s kamiona i uskoro će se početi s njegovim sastavljanjem. To znači skore vožnje na 35 metara visine iznad grada i panoramsko razgledanje. Ali, znači i početak priprema za Advent u Osijeku, najljepše i najčarobnije doba godine i vrijeme u koje je Grad Osijek organizacijski zakoračio vrlo rano i snažno!

Fotografije kotača na prikolici kamiona poslao nam je čitatelj iz Osijeka, kojima svjedoči njegov dolazak, a što su nam kasnije potvrdili iz Grada Osijeka.

Podsjećamo, ove je godine gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, a nakon lanjske titule najljepšeg adventa u Hrvatskoj, najavio nove organizacijske iskorake i još više iznenađenja, za što je već nabavljena i najavljena značajnija rasvjeta, kao i brojni drugi sadržaji.

Podsjećamo, lane je ‘ferris wheel’ bio ‘kod Školjke’, a impresivna konstrukcija i zabava koju nudi, bili su mamac za brojne goste u Osijeku, svakako Osječane.

Ove godine nam valja očekivati i više od toga, a gdje je panoramsko kolo postalo ‘standard’. Ostaje nam vidjeti što još priprema Grad, ali kako su krenuli brzo u organizaciju, vjerujemo u spektakularan Advent u Osijeku.

Foto: Čitatelj (screenshot) & OsijekExpress.com (arhiva)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other