21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jutros u 3:41 smrt u automobilu u Čepinu! Vatrogasci intervenirali! Istražuju se sve okolnosti događaja!

1 min read
Kvalifikaciju 'prometna nesreća' upotrijebili su iz Županijskog centra 112, no to još nije potvrđeno, poučeni smo iz PU OBŽ.

Izvidi su u tijeku, istražuju se sve okolnosti događaja, kazali su nam jutros u PU osječko-baranjskoj, što je jasan znam kako se ne zna je li po srijedi prometna nesreća ili je osobi, primjerice, pozlilo. Pa ipak, izvjesno je kako su vatrogasci Čepina intervenirali kod izvlačenja osobe iz automobila. Kao i da je riječ o preminuloj osobi, ’56. godište.

Kvalifikaciju ‘prometna nesreća’ upotrijebili su iz Županijskog centra 112, no to još nije potvrđeno, poučeni smo iz PU OBŽ.

– Vatrogasci Čepina imali su tehničku intervenciju izvlačenja nastradale osobe u prometnoj nesreći noćas u Čepinu – javili su jutros iz Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije, a što je potpuno istovjetno javljeno i prethodnog jutra, osim što su tada uz JVP Čepin u intervenciji prije 48 sati sudjelovali i vatrogasci DVD Vladislavci, budući da se prva prometna nesreća dogodila ondje.

– Malo zatišja s intervencijama i onda u 48 sati dvije. Prva u Vladislavcima, 1.11. u 8:40 sati, s ozlijeđenom osobom (sudjelovao i DVD Vladislavci), a druga jutros, 2.11. u 3:41 sati u Čepinu, Savska ulica, nažalost sa smrtnim ishodom – ustvrdili su na Facebooku iz JVP Čepin, dijeleći obje fotografije.

Čeka se priopćenje policije nakon svih poduzetnih radnji, istraživanja okolnosti događaja.

Foto: JVP Čepin, Facebook (screenshot)