28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sudar vlaka i automobila nedaleko Osijeka! Smrtno stradao vozač auta oko 10:50!

2 min read
Smrtno je stradao vozač osobnog automobila. Očevid je u tijeku.

UPDATE, 3.1.’22. 17:50

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske danas je oko podneva izvijestio kako je na pružnom prijelazu kod Samatovaca oko 10:50 sati smrtno stradao vozač osobnog automobila u sudaru s vlakom. U pitanju je bila muška osoba, 1946. godište, doznaje se.

Više će informacija biti poznato sljedećeg dana u priopćenju policije, no neslužbeno se doznaje da je automobil od siline udara ‘odletio’ 10-ak i više metara dalje u polje.

– Danas u 11:03 sati dobivamo dojavu od Centra 112 da su se sudarili vlak i automobil na raskrižju Josipovac-Samatovci-Petrijevci-Cerovac, te da ima više ozljeđenih osoba. U 11:05 sati na intervenciju izlazimo sa navalnim vozilom, ‘pickupom’ i 8 vatrogasaca – javili su vatrogasci…

– Dolaskom na mjesto intervencije saznajemo da se u vozilu nalazi samo jedna osoba koja je nažalost smrtno stradala. Sa hidrauličkom razuporom izvršili smo odbijanje vozačevih vrata, te preminulog izvukli iz vozila. U postrojbu smo se vratili u 11:59 sati – izvijestili su danas kasnije i vatrogasci iz DVD-a Valpovo.

Foto: DVD Valpovo, Facebook (screenshot)

— — — — — —

— — — — —

U tijeku je očevid, javlja Operativno komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske, a na pružnom prijelazu kod Samatovaca, jer oko 10:50 sati smrtno je stradao vozač osobnog automobila, nakon sudara s vlakom, javljaju.

Policijska postaja Belišće javlja kako je oko 10:50 sati kod Samatovaca na pružnom prijelazu došlo do sudara vlaka i osobnog automobila, javio je OKC PU OBŽ.

Smrtno je stradao vozač osobnog automobila. Očevid je u tijeku.

U pitanju je muška osoba, 1946. godište, doznaje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)