15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Završeni radovi u Celestinovoj u Sarvašu! Radić: Inzistiramo na suradnji mjesnih odbora, četvrti, firmi…

1 min read
- Ova nam je investicija iznimno važna, jer ovo je bila najlošija cesta u mjestu. Zahvaljujemo Gradu Osijeku na prepoznavanju važne investicije - kazala je i Ivana Davidović.

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić obišao je danas završene radove u Ulici Vjekoslava Celestina u Sarvašu, dan nakon obilaska dovršetka rekonstrukcije dijela nogostupa i parkirališta u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku. Uz njega radove je obišla i Ivana Davidović, predsjednika Vijeć MO Sarvaš.

Rekonstruiran je nogostup, presvučen novi sloj asfalta, sanirani poklopci odvodnje. Vrijednost radova je oko 650.000 kuna, kazao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, dodajući kako su napravljeni i priključci za odvodnju, da se dosada znalo događati potkopavanje ispod ceste, uslijed čega se ista urušavala.

– Inzistiramo na suradnji mjesnih odbora, gradskih četvrti i gradskih firmi, a kako bi postupno otvarali gradilišta, sve obavljali pravovremeno. U Sarvašu imamo i ogromno ulaganje od oko 90 milijuna kuna u rekonstrukciju ceste, nogostupa, izgradnju biciklističke staze, oborinske odvodnje, signalizacije… Ulažemo u sve gradske četvrti i mjesne odbore, a na redu su i druge ulice u Sarvašu – kazao je gradonačelnik Radić.

– Ova nam je investicija iznimno važna, jer ovo je bila najlošija cesta u mjestu. Zahvaljujemo Gradu Osijeku na prepoznavanju važne investicije – kazala je i Ivana Davidović.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilstracija) & Grad Osijek