25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Opća opasnost slavi 30 godina! Koncert u dvorani Gradski vrt!

2 min read
Naime, Opća opasnost slavi 30 godina djelovanja i imaju veliki slavljenički koncert u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

I dođi lolo… – zapjevali su iz Opće opasnosti, gotovo smišljajući stihove kako su taktovi krenuli, a pozivajući Osječanke i Osječane, sve Slavonke i Slavonce na njihov veliki slavljenički koncert u Gradskom vrtu u Osijeku.

Naime, Opća opasnost slavi 30 godina djelovanja i imaju veliki slavljenički koncert u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Opću opasnost odlučila su osnovati prije 30 godina dvojica mladih Županjaca, koji su bili u sastavu 131. brigade Hrvatske vojske, Slaven Živanović – Žiža i Pero Galić.

Pridružili su im se Igor Kolić i Silvio Soljačić na gitarama, Eugen Nemet na bubnjevima i Ivan Nol na bas-gitari te su iste godine snimili svoj prvi materijal, album koji je naslovljen jednostavno, Opća opasnost.

Album je dovršen 1993. godine, no nikada nije izdan nego je podijeljen u lokalnim okvirima. Album je sadržavao osam domoljubnih te jednu ljubavnu pjesmu.

I tako je počelo prije 30 godina…

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na brojnim prodajnim mjestima. U Osijeku su prodajne lokacije: Caffe bar Press, Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Play (dvorana Gradski vrt), Caffe bar Kafka (kod Doma zdravlja), u Našicama The Monkey bar, u Vinkovcima Fitness centar Zara, u Valpovu Centar kulture M. P. Katančić, u Vukovaru Hotel Lav, u Županji Book caffe i u Iloku Hotel Dunav. Napokon, može ih se kupiti i putem Eventim sustava.

Cijene su 90 kuna za parter i 100 za tribine, dočim VIP stoji 150, ali uz rezervaciju stola na telefon 091 506 48 44 (min. 4 osobe).

Koncert je 26. studenog u Osijeku, u dvorani Gradski vrt.

Foto: Facebook (screenshot)