29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dovršeni radovi u Klisi! Radić: Želimo jednako razvijati sve gradske četvrti i mjesne odbore!

1 min read
Kada smo ovdje bili u siječnju, obećali smo napraviti ovu cestu, a danas smo na obilasku dovršetka radova... - govori Radić.

Ivan Radić, gradonačelnik Osijeka, obišao je danas dovršetak radova u Klisi. Uz njega je bio i direktor Unikoma Igor Pandžić, izvođača radova na nogostupu i kolniku u ovom mjesnom odboru. Grad Osijek ‘utisnuo’ je 365.000 kuna u kolnik i nogostup prema groblju u tom mjestu, što je bilo traženo iz mjesnog odbora i u siječnju obećano iz Kuhačeve 9.

– Želimo jednako razvijati sve gradske četvrti i mjesne odbore. Kada smo ovdje bili u siječnju, obećali smo napraviti ovu cestu, a danas smo na obilasku dovršetka radova. Imali smo i ranije ove godine ulaganja u Klisi, od obnove derutnih krovišta, instalacije, do rasvjete. Uložili smo ove godine u sve četvrti više nego ranije i osluškujemo prioritete i dalje – kazao je Radić.

– Završeni su kolnik i nogostup, 280 metara kolnika, oko 120 nogostupa. Kolnik smo presvukli novim asfaltom, nogostup postavili potpuno novi, uz odgovarajuće rubnike… – nastavio je Pandžić

Naposljetku, medijima je podijelio nekoliko misli i Željko Trivunović, mještanin Klise…

– Zahvaljujem se svima. Kakva je cesta bila, ovo je fantastično. Imamo mi želja i planova još. Obećanja smo dobili, a da ćemo urediti dom… – dometnuo je.

Foto Grad Osijek (screenshot)