19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija izvijestila o još jednom fizičkom obračunu! Trojica! 26, 64 i 67 godina!

2 min read
- Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)

– Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 27. rujna 2022. oko 19 sati u mjestu Prekopakra u Ulici dr. Ante Starčevića ispred ugostiteljskog objekta, tjelesno sukobila trojica muškaraca starosti 26, 64 i 67 godina i tom prilikom je 26-godišnjak lakše ozlijeđen – javila je danas policija, po dovršenom istraživanju, dodajući…

– Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje policija.

Ali, to nije jedina tučnjava o kojoj je policija danas izvijestila. Jedna, puno gora, dogodila se jučer…

– Jučer, 10. studenoga oko 12 sati, u Cerniku, dva muškarca u dobi od 71 i 44 godine su na ulici, a potom i u dvorištu narušavali javni red i mir – javlja policija i nastavlja…

– Muškarci su došli u verbalni, a zatim i tjelesni sukob kojom prilikom su obojica teško ozlijeđena (prijelom ključne kosti, lom rebara, posjekotine i druge površinske ozlijede), zbog čega su zatražili liječničku pomoć u Općoj bolnici Nova Gradiška, gdje su i zadržani na daljnjem liječenju.

– Izvršenim alko testiranjem kod 44-godišnjaka je utvrđena koncentracija alkohola od 2,47 promila u organizmu.

– Na mjestu događaja obavljen je očevid te će policijski službenici podnijeti odgovarajuće prijave protiv obojice muškaraca u svezi kaznenog djela teška tjelesna ozljeda i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)