16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Udar u ogradu i ploču: Nije stao na znak ‘Stop’, potom se vozilo počelo zanositi…

1 min read
- U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 50-godišnja putnica iz vozila dok protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– U petak 11. studenoga 2022. oko 7.35 sati  u blizini mjesta Kula, 62-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na znak „Stop“ već je nastavio kretanje nakon čega dolazi do zanošenja vozila po kolniku i slijetanja na putnu bankinu te udara prednjeg desnog dijela vozila u metalnu zaštitnu ogradu i ploču vlasništvo Hrvatskih cesta – javlja policija i nastavlja…

– U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 50-godišnja putnica iz vozila dok protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Njemačkoj ulici – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)