28. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Oko 3 ujutro ukraden automobil! Nezaključan, s ključem u pretincu… Ubrzo pronađeni i auto i počinitelj!

1 min read
- Policijski službenici su ubrzo pronašli otuđeni automobil u centru Starih Jankovaca, a nedaleko od mjesta pronalaska su zatekli 22-godišnjaka iz Vrpolja kojeg su priveli u službene prostorije policije zbog sumnje da je počinitelj opisanog kaznenog djela.

– U 2,40 sati 19. studenog u Oroliku 36–godišnjak je dojavio policiji kako mu je otuđen automobil. Automobil je bio parkiran ispred obiteljske kuće, vrata nezaključana, a kontakt ključ ostavljen u pretincu automobila – javila je policija, dodajući…

– Policijski službenici su ubrzo pronašli otuđeni automobil u centru Starih Jankovaca, a nedaleko od mjesta pronalaska su zatekli 22-godišnjaka iz Vrpolja kojeg su priveli u službene prostorije policije zbog sumnje da je počinitelj opisanog kaznenog djela.

– Nad 22-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“, radi čega je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)