22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na parkingu trgovačkog centra u Osijeku izgreban automobil! Donosimo ‘Top 5’ grebanja u Osijeku…

2 min read
- Vlasniku 36-godišnjaku nastala je šteta od oko 10.000 kuna.

– Jučer, na parkirnom prostoru trgovačkog centra u Osijeku, nepoznati počinitelj izgrebao je karoseriju parkiranog osobnog automobila – javlja danas osječka policija i dodaje…

– Vlasniku 36-godišnjaku nastala je šteta od oko 10.000 kuna.

– Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće te nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem – zaključuju.

— — — — —

Inače, da se malo podsjetimo…

Dana 26. travnja ’22. godine, u večernjim satima, u Osijeku, na parkiralištu, 54-godišnjakinja je oštrim predmetom oštetila osobni automobil, vlasništvo 63-godišnjakinje iz Osijeka. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 30.000 kuna.

U noći s 29. na 30. ožujka ’22. godine u Osijeku, 38-godišnji hrvatski državljanin nezamijećeno je prišao parkiranom osobnom automobilu vlasništvo 31-godišnjeg hrvatskog državljanina i oštrim predmetom izgrebao desnu stranu osobnog automobila. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 2.000 kuna.

Dana 17. ožujka ’22., u večernji satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj otkinuo je retrovizor i izgrebao oštrim predmetom parkirani osobni automobil, vlasništvo 40-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od više tisuća kuna.

Dana 5. studenog ’21., u večernjim satima, u Osijeku, na parkiralištu ispred trgovačkog centra, nepoznati počinitelj je oštrim predmetom izgrebao poklopac motora, lijevi i desni blatobran, te zadnja vrata na osobnom automobilu, vlasništvo 19-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 8.000 kuna. Kako je kasnije javila policija, osumnjičen je bio izvjesni 18-godišnjak.

U vremenu od 1. na 2. svibnja ’20. godine nepoznati počinitelj je na parkiralištu u Osijeku u Reisnerovoj ulici probušio gume i izgrebao vrata na osobnom automobilu u vlasništvu  49-godišnje hrvatske državljanke iz Osijeka. Materijalna šteta na automobilu iznosila je oko 5 000 kuna.

Foto: Pixabay (ilustracija)