22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dan Grada Osijeka! Što je sve besplatno danas u Osijeku? Tramvaj, bazeni, klizanje…

1 min read
...slavljenik i 'časti'. Tako će niz usluga gradskih tvrtki biti bez naplate danas, besplatan za sve Osječanke, Osječane i naše goste...

Osijek danas obilježava i slavi svoj 236. rođendan, 236. obljetnicu ujedinjenja Gorenj, Donjeg grada i Tvrđe u jedinstvenu cjelinu, a sukladno čemu slavljenik i ‘časti’. Tako će niz usluga gradskih tvrtki biti bez naplate danas, besplatan za sve Osječanke, Osječane i naše goste…

GPP će voziti cijelog dana bez naplate, svi tramvaji, svi autobusi, na svim linijama.

– U povodu Dana grada Osijeka, u petak 2. prosinca 2022., Grad Osijek i GPP omogućit će svim građanima grada Osijeka besplatan javni gradski prijevoz – najavili su i iz GPP-a.

Besplatno ćemo se cijelog dana i kupati na Gradskim bazenima. Gradski bazeni otvoreni su od 9 do 22 sata.

– Povodom dana grada Osijeka 2.12.2022. ulaz na gradske bazene je besplatan za sve građane – javljaju i Športski objekti.

Klizalište na Sokolu, iako nije gradska tvrtka, daruje besplatno klizanje, kao i najam klizaljki.

– Važna obavijest za sve one koji su se jako zaželjeli uživanja na ledu: u petak, 2. prosinca, smjena od 16.00 do 17.00 sati imat će slobodan ulaz i besplatan najam klizaljki za sve građane kao poklon klizačima u sklopu proslave Dana grada Osijeka – najavili su s Klizališta Sokol Centar u Osijeku.

Besplatan ulaz daje i Zoološki vrt u Osijeku.

– Ulaz u ZOO vrt će, povodom Dana grada, u petak. 2. prosinca, za sve posjetitelje biti besplatan. Radno vrijeme zoološkog vrta je od 09:00 do 16:00, s tim da je ulazak za posjetitelje do 15:00 sati – javili su putem Facebooka.

Foto: Facebook (screenshot) & OsijekExpress.com (arhiva)