2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Sportska zima na Sokolu – predah od obveza velikima i malima!

2 min read
Kamp na Sokolu namijenjen je djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5).

Polugodišnji odmor od školskih i vrtićkih obaveza uskoro stiže, a zaron u kreativno – sportski svijet sve nam je bliže! – javljaju iz Sokola, a sa sjajnom viješću…

Kao i godinama do sada, osječki mališani imati će priliku ove praznike provesti na sportsko-edukativnom kampu Sportska zima na Sokolu gdje osim niza sportskih sadržaja, najmlađi će moći naći odmor i uz nekoliko kreativno – poučnih radionica i aktivnosti.

Kamp na Sokolu namijenjen je djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5).

Kamp se ovaj put sastoji od niza kreativno-edukativnih aktivnosti poput radionica i uradi sam projekata, a među njima su:

  • „Gdje žive Eskimi?“,
  • „Kako nastaje duga?“,
  • „Izrada hranilice za ptice“ i sl.

Odavno je poznato da je najbolja nadopuna kreativi upravo sport, stoga na Sportskoj zimi svi mališani također uživaju u neizostavnim aktivnostima poput klizanja, gimnastike i plivanja, a od ove godine i u mnoštvu novih sadržaja među kojima su i osnove pružanja prve pomoći, osnove samoobrane, bonton u sportu i drugi.

– Sportska zima na Sokolu već je tradicionalan zimski kamp za sve osječke mališane, no ono što nas posebno veseli ove godine, a ne sumnjamo da će se tomu obradovati i svi osječki mališani, je osvježenja programa Sportske zime na Sokolu sa mnoštvom novih sadržaja koje nestrpljivo čekamo provoditi. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovaj kamp kao priliku da njihovi najdraži kvalitetno, zabavno, ali i edukativno provedu zimske praznike – izjavila je Ivana Maltašić, ispred Centra Sokol.

Sportska zima na Sokolu provodi u dva termina:

  • TERMIN I: 26. – 30. prosinca 2022. godine
  • TERMIN II: 2. – 6. siječnja 2022. godine

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 HRK (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice, obroci te angažman trenera.

Prijava je moguća i to putem poveznice: https://forms.gle/Sh54negmmcHvWhVU8

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, sms).

Foto: Sokol (ustupljeno za objavu)


Program_Sportska-zima-na-Sokolu-2022-2023