2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slijede pojačane mjere policije! Dvije akcije! Prva za vikend, a druga čak 6 dana, od 5. prosinca!

1 min read
- U organizaciji mreže prometnih policija, Roadpol-a, u razdoblju od 5. do 11. prosinca sukladno smjernicama ROADPOL-a na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske, provesti će se nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

– I ovaj vikend policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provesti će pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima – javlja policija u petak, 2. prosinca, dodajući…

– Policijski službenici prvenstveno će obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, alkohol, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom kao i druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.).

– U organizaciji mreže prometnih policija, Roadpol-a, u razdoblju od 5. do 11. prosinca sukladno smjernicama ROADPOL-a na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske, provesti će se nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Foto: Pixabay (ilustracija)