23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji! Jutros u bolnici preminula pješakinja! Jučer udarena na pješačkom prijelazu!

1 min read
- Uslijed udara i pada na kolnik, pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, od kojih je u jutarnjim satima 6. prosinca u OŽB Vinkovci preminula.

– Vozačica se nije približavala obilježenom pješačkom prijelazu sa sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno tako da može zaustaviti svoje vozilo da bi propustila pješakinju koje je već stupila na pješački prijelaz, uslijed čega je automobilom udarila u tijelo pješakinje i teško ju ozlijedila – javlja policija i pojašnjava…

– Jučer, 5. prosinca u 5,50 sati, u Ulici Križnog puta u Nuštru, 48-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru centra Nuštra.

– Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije propustila 82-godišnju pješakinju iz Nuštra koja je stupila na prijelaz, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela automobila u tijelo pješakinje.

– Uslijed udara i pada na kolnik, pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, od kojih je u jutarnjim satima 6. prosinca u OŽB Vinkovci preminula.

– Protiv 48-godišnjakinje policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ – zaključuje policija.

Foto: PU VSŽ (screenshot)