2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Virtualna smotra osječkog Sveučiliša! Na 4 linka prenosit će sve osječke fakultete!

2 min read
Po srijedi je 26. (3. virtualna) Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a održat će se u petak, 9. prosinca 2022. godine, od 11 do 12:30 sati, na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Svi osječki fakulteti, odjeli…, sve sastavnice osječkog Sveučilišta bit će sastavnicom virtualne smotre, godišnjeg događaja, kojeg su tehnologija i Covid, zapravo, učinili još dostupnijim novim generacijama. Iz udobnosti vlastite fotelje, radnog stola, sobe…, na čak 4 linka moći se se pratiti što Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera ima za ponuditi.

Po srijedi je 26. (3. virtualna) Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a održat će se u petak, 9. prosinca 2022. godine, od 11 do 12:30 sati, na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Sveučilište organizira smotru s ciljem promoviranja sveučilišnih i stručnih prijediplomskih i integriranih studijskih programa budućim studentima. Ovogodišnje događanje bit će na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, ali će ga se moći pratiti ‘online’.

Virtualna Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS) održavat će se unutar  postojeće  mrežne  stranice manifestacije https://smotra.unios.hr/. Smotru  možete  pratiti  i  na  društvenim mrežama – Facebook: @unios1975, Twitter: @unios1975 i Instagram: @unios1975.

Evo programa…

11,00 Pozdravne riječi rektora, župana i gradonačelnika

11,05 Biomedicina i zdravstvo (Medicinski fakultet, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo)

11,15 Tehničko područje (Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Građevinski i arhitektonski fakultet)

11,25 Biotehničko područje (Fakultet agrobiotehničkih znanosti, Prehrambeno tehnološki fakultet)

11,35 Humanističko i društveno područje (Filozofski fakultet, Katolički bogoslovni fakultet)

11,45 Društveno područje (Ekonomski fakultet, Fakultet turizma i ruralnog razvoja, Kineziološki fakultet, Pravni fakultet)

12,05 Interdisciplinarno i umjetničko područje (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Akademija za umjetnost i kulturu)

12,15 Prirodno područje (Odjel za biologiju, Odjel za fiziku, Odjel za kemiju, Odjel za matematiku)

12,35 Završna riječ

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)