28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

WineOS novosti: Ulaznice na ulazu u dvoranu i u pretprodaji! Uskoro! Stižu gosti iz cijele zemlje i inozemstva!

2 min read
- Ulaznice za sajam će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, a bit će ih moguće nabaviti i u pretprodaji. Više detalja o ulaznicama, popratnim programima i radionicama bit će dostupno kroz nekoliko dana - zaključuju iz organizacije.

– Osmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS održat će se, već uobičajno, na samom početku godine, točnije 13. i 14. siječnja 2023. u dvorani Gradski vrt.  Premda je i prethodnih godina zanimanje izlagača bilo veliko, ovaj put potražnja za izlagačkim mjestima nadmašila je očekivanja – javljaju iz organizacije, Udruge Dekanter i nastavljaju…

– Ljubitelji vina i delicija polovinom siječnja će moći uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na 1.900 četvornih metara izložbenog prostora. I ovaj put za goste je pripremljeno više od 90 izlagačkih mjesta, a na njima će se predstaviti preko 110 proizvođača vina i delicija.

– Naglasak je, kao i uvijek na lokalnim vinarima, odnosno onima koji proizvode u vinogorjima Slavonije i Podunavlja. Osim njih posjetitelje očekuju i brojni gosti iz drugih hrvatskih regija. Neki od njih već su ranije nastupili na WineOS-u, a neki će se po prvi put predstaviti osječkoj publici.

– Od gostiju iz Hrvatske posebno izdvajamo vinare iz Istre, koji će doći u većem broju nego do sada. Ponovno će se predstaviti proizvođači s Kvarnera, a uz sada već tradicionalne goste iz Moslavine nastupit će i članovi udruge Bregovita Hrvatska.

– Kada su u pitanju inozemni gosti, ponovno nas očekuje velik broj izlagača iz Bosne i Hercegovine, a niti ovaj WineOS neće proći bez vinara iz Mađarske. Također dolaze i brojni izlagači iz susjedne Srbije, a u dosad najbrojnijoj postavi stižu proizvođači s Fruške gore.

– Ulaznice za sajam će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, a bit će ih moguće nabaviti i u pretprodaji. Više detalja o ulaznicama, popratnim programima i radionicama bit će dostupno kroz nekoliko dana – zaključuju iz organizacije.

Foto: WineOS, Denis Despot (arhiva, ustupljeno za objavu)