4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

EFOS pedijatriji KBC-a donirao dva EKG uređaja i dva monitora vitalnih funkcija!

1 min read
Dekan fakulteta Boris Crnković na svom je Facebook profilu još dodao kako je riječ o prikupljenih 153.709,62 kuna, čime su kupljena dva EKG uređaja i dva monitora vitalnih funkcija...

– Humanitarnom akcijom Snagom srca EFOS-a prikupljena su sredstva koja smo donirali za kupnju 2 monitora za praćenje vitalnih funkcija i 2 EKG uređaja osječkoj pedijatriji – objavili su s osječkog Ekonomskog fakulteta, dodajući…

– Hvala svima koji su kupnjom ulaznica za Simfo-rock koncert i kotizacija za humanitarnu utrku sudjelovali u akciji! Zajedno smo pokazali kolika je snaga naših srca i tako mališanima u potrebi omogućili adekvatniju zdravstvenu skrb! – zaključili su.

Dekan fakulteta Boris Crnković na svom je Facebook profilu još dodao kako je riječ o prikupljenih 153.709,62 kuna, čime su kupljena dva EKG uređaja i dva monitora vitalnih funkcija te kako su kupljeni uređaji donirani Klinici za pedijatriju, osječkog KBC-a.

– U ime cjelokupne EFOS zajednice, kao i osobno, od srca zahvaljujem svim članovima akademske i poslovne zajednice, studentima, profesorima i Alumnima EFOS-a te uglednim gospodarstvenicima Osijeka i regije, kao i partnerima Fakulteta te svim našim sugrađanima velikog srca koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnoj provedbi humanitarne akcije „Snagom srca EFOS-a“… – napisao je, među osalim, dekan prof.dr.sc. Boris Crnković na Facebooku.

Foto: Facebook (screenshot)