29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

To doba godine! ‘Orobljena’ pušnica! Nestalo više tisuća kuna…

2 min read
- Počinitelj je iskoristio odsutnost 48-godišnje vlasnice koja je oštećena za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Krenule su opet krađe iz pušnica, čim završi vrijeme ‘kolinja’. Ili valjda nisu, valjda je ovo izoliran slučaj, makar naša arhiva pamti više takvih pojava prošle godine…

– U noći 11. prosinca u Opatovcu je iz pušnice otuđeno više suhomesnatih proizvoda – javila je policija danas i nastavila…

– Počinitelj je iskoristio odsutnost 48-godišnje vlasnice koja je oštećena za iznos od nekoliko tisuća kuna.

– Policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krađa i intenzivno radi na pronalasku počinitelja – zaključuje policija.

Inače, podsjećamo na neke od ‘rekordnih…

Prije godinu dana objavili smo… – Dolijao je, čini se, kradljivac 80 kilograma kobasica. Policijska uprava osječko-baranjska javlja kako je sumnja ‘pala’ na 18-godišnjaka, da je upravo on ukrao tuđi trud i rad, uzgoj i tov, obradu, kolinje, radost, sve… – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Krađa. Naime, u noći s 17. na 18. prosinca, 18-godišnjak je ukrao kobasice, o čemu smo pisali ranije – javila je tada osječka policija, dodajući kako nadležnom državnom odvjetništvu podnose kaznenu prijavu.

– Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dva 21-godišnja hrvatska državljanina počinili kazneno djelo „Teška Krađa“ o kojem događaju smo već pisali – javila je početkom prošle godine Policijska uprava Osječko-baranjska, referirajući se na ranije objavljenu vijest… – Naime, u noći, 4. prosinca, u Dardi, nepoznati počinitelj provalio je u pušnicu u dvorištu obiteljske kuće vlasništvo 62-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao raznovrsne suhomesnate proizvode. Ustrajan u namjeri počinjenja kaznenog djela nepoznati počinitelj je iz susjedne prostorije ukrao još suhomesnatih proizvoda i raznog alata. Vlasniku je pričinjena materijalna šteta od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem – pisali smo 5. siječnja.

– U srijedu, 20. siječnja ’21., oko 9,30 sati, u Feričancima, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće ukrao suhomesnate proizvode i razni alat. Vlasniku 60-godišnjem hrvatskom državljaninu je pričinjena materijalna šteta od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments