29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ovaj vikend! Priđe li vam Djed Mraz u Portanovi, možda dobijete bonove za Argentum, Jeordie’s, Top Shop…

1 min read
...kako javljaju iz Portanove priopćenjem, metodom slučajnog odabira netko od vas bit će nagrađen bonovima i besplatnim shoppingom.
portanova google

Osjećate li se sretni? Osjećate li ‘u kostima’ da je to vaš mogući trenutak? Ako baš budete u Portanovi u tom trenutku i ‘poklope se zvijezde’, mogli bi neki dio shoppinga proći bez troškova. Jer, kako javljaju iz Portanove priopćenjem, metodom slučajnog odabira netko od vas bit će nagrađen bonovima i besplatnim shoppingom.

– Ho ho ho… nije šala! Portoš se ove godine prerušio u Djeda Božićnjaka… i odlično mu stoji! Svakoga dana sve do 23. prosinca, od 17 do 19 sati druži se s dječicom, fotografira, i… šuška bombončićima! – uvodno su iz Portanove najavili ono što bi svakog moglo zanimati…

Naime…

– A specijalno ovaj vikend ima još jednu misiju – besplatnim shoppingom nagraditi što više posjetitelja u Portanovi. Jer ipak je ovo vrijeme darivanja… Kako je to već znao raditi, naoružao se poklon bonovima trgovina u Portanovi i metodom slučajnog odabira dijelit će ih prisutnim posjetiteljima! Poklon bonove osigurali su mu Portanova i Argentum, Dona Fashion Store, Forica, Jeordie’s, Luckia Casino, Chix Threading Bar, Simple frizerski salon, Sunos studio i Top Shop. Vaše je samo zateći se u Portanovi ovaj vikend – na pravom mjestu i u pravom trenutku… – javljaju iz osječke Portanove.

Foto: Google Street View (screenshot)