30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na granici Hrvatske i Srbije uhićen ‘zadrugar’ Pujas? Odveden je, prvo, u Osijek?

1 min read
Odveden je, pišu srpski mediji, kao i 24sata.hr, u policijsku stanicu, a nakon što je pokušao otići iz Hrvatske u Srbiju.

Uhićen je, navodno, na granici Hrvatske i Srbije, kako pišu srpski mediji. A potom je prebačen u Osijek, otkud za Zagreb, govori njegov prijatelj za srpski Blic.rs, prenosi 24sata.hr. Riječ je o ‘zadrugaru’ Franu Pujasu, Zagrepčaninu koji se u Srbiji natjecao u TV ‘showu’ Zadruga.

Odveden je, pišu srpski mediji, kao i 24sata.hr, u policijsku stanicu, a nakon što je pokušao otići iz Hrvatske u Srbiju. Kako piše nadalje 24sata.hr, o slučaju je govorio njegov prijatelj, Marko Đedović za Blic.rs potvrđujući navode.

– Znam samo da je uhićen i da su ga odveli u Osijek, a zatim u Zagreb. Danas upravo ide odvjetnik kod njega da ga Fran ovlasti da vidi o čemu se radi jer prije 5 dana kada je ušao u Hrvatsku nije imao tjeralicu… – rekao je, među ostalim pišu mediji, Đedović.

Kako podsjeća 24sata.hr, Pujas je ostao zapamćen u ‘realityju’ Zadruga svojim dramatičnim odnosom s djevojkom Paulinom Hublin. Jer, u emisiju su došli kao par, a onda prekinuli nakon samo 4 dana. Također, u novijoj sezoni koncem ’21. godine Pujas je ustvrdio kako ljubi kćer Mile Kitića.

Foto: Pixabay (ilustracija)