20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO GALERIJA Spektakularan doček osječkih Vatrenih u Tvrđi! Bronca na Adventu u Osijeku!

1 min read
Bilo je u najmanju ruku - spektakularno, sjajno, fantastično, svečano, emotivno, radosno...

Više tisuća Osječanki i Osječana okupilo se večeras na dočeku osječkih Vatrenih u Tvrđi na Trgu Svetog Trojstva. Gorjele su baklje, izlazak Vatrenih na pozornicu pratio vatromet, pjevala gomila u glas, a voditeljski dvojac briljirao.

Osijek i Osječko-baranjska županija dočekali su kolosalno svoje najdragocjenije sastavnice katarske ekspedicije i broncom okićene nogometaše i logističare hrvatske nogometne selekcije.

Bilo je u najmanju ruku – spektakularno, sjajno, fantastično, svečano, emotivno, radosno…

Gradonačelnik Ivan Radić i župan Ivan Anušić prvi su zakoračili na pozornicu dočekati brončane nogometaše sa SP-a iz Katara.

Za njima su osječki i vinkovački glumci Miroslav Čabraja i Vladimir Andrić pozvali kuhara hrvatske reprezentacije Tomisu Đukić, ekonoma Gorana Vinceka, da bi zatim pred publiku, uz zvuke Bosutskih bećara i DJ Taca, stigle i glavne zvijezde, hrvatski i katarski heroji – Ivica Ivušić, Borna Barišić i Domagoj Vida.

Osječki program dočeka počeo je u 17 sati kada su gradonačelnik Radić i župan Anušić u prostorijama Grada Osijeka primili Vatrene i uručili im medalje s natpisom ,,Svijetu brončani, nama zlatni!

Foto: OsijekExpress.com