19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tri osobe ozlijeđene! Automobil završio u kosini kanala! Teretno vozilo se prevrnulo, drva rasula!

2 min read
- Od siline udara osobni automobil je odbačen u odvodni kanal, udarivši u kosinu kanala, dok se teretni automobil prevrnuo i sletio u odvodni kanal, udarivši također u kosinu kanala, kojom prilikom je iz tovarnog prostora istog došlo do rasipanja tereta (ogrjevnog drveta).

– Na kolniku Ulice Braće Radića u Čajkovcima, danas (22. prosinca), u 9.35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene (1 osoba teško, 2 osobe lakše) – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici su utvrdili da se 44-godišnjak upravljajući osobnim automobilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je prešao na suprotnu prometnu traku, te je u kočenju došlo do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila u prednji lijevi dio teretnog automobila, kojim je upravljao 53-godišnjak.

– Od siline udara osobni automobil je odbačen u odvodni kanal, udarivši u kosinu kanala, dok se teretni automobil prevrnuo i sletio u odvodni kanal, udarivši također u kosinu kanala, kojom prilikom je iz tovarnog prostora istog došlo do rasipanja tereta (ogrjevnog drveta).

– U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 44-godišnjak, dok su 53-godišnjak i 48-godišnjak (putnik iz osobnog automobila) lakše ozlijeđeni i nakon pružene liječničke pomoći zadržani u bolnici u Slavonskom Brodu.

– U vremenu od 9.35 do 13.30 sati, na dijelu ceste na kojem se dogodila prometna nesreća, promet je bio privremeno zatvoren i preusmjeravan obilazno.

– Policijski službenici su 53-godišnjaku i 48-godišnjaku uručili prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom), te će po dobivenoj analizi izuzetih uzoraka i protiv 44-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prijave – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)