28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užasna noć u Osijeku! Izgoreni donji elementi, crni gornji, štednjaka nema… Požar na Čepinskoj!

1 min read
- U ovom trenutku traje očevid, ali su prve pretpostavke kako je požar krenuo od perilice posuđa - kazala nam je glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Vatrogasci osječke JVP jutros su izvijestili o požaru kuhinje u Osijeku, objaviviši i nekoliko fotografija s intervencije, koje svjedoče o velikim razmjerima vatrene stihije.

Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije također je ukratko izvijestio o požaru, navevši intervencije osječkih vatrogasaca u posljednja 24 sata. Drugi je to požar kojeg su u ovoj godini gasili osječki vatrogasci.

Nagoren hladnjak, izgoreni donji kuhinjski elementi, crni gornji, štednjaka nema…, tek plinska cijev otkriva gdje je bio, čini se. To pokazuju fotografije surove vatre i surovog jutra s kakvim se borila osječka obitelj uz vatrogasce Javne vatrogasne postrojbe.

Požar se dogodio noćas, jutros, u Čepinskoj ulici u Osijeku.

– U ovom trenutku traje očevid, ali su prve pretpostavke kako je požar krenuo od perilice posuđa – kazala nam je glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Dojava o požaru stigla je hitnim službama u 1:50 noćas.

Ozlijeđenih osoba u ovom požaru nema, a više informacija bit će dostupno nakon očevida.

Foto: JVP Osijek (screenshot)