14. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Što mu je? Ne znam! Al’ evo ga opet! Policija 35-godišnjaku oduzela vozilo…

1 min read
- Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključuje policija.

– Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, nadzirući promet, jučer (24. siječnja), u 10.50 sati, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnjak – javlja policija i dodaje…

– Utvrđeno je da se radi o recidivisti, koji je u razdoblju od dvije godine prikupio negativne prekršajne bodove, te mu je rješenjem Policijske uprave brodsko-posavske određeno da ne može podnijeti zahtjev za polaganje vozačkog ispita do 30. lipnja prošle godine, što isti nije učinio.

– Policajci su ga jučer ponovno „ulovili“ za upravljačem automobila, a s obzirom na to da se radi o učestalom prekršitelju prometnih propisa, koji je pravomoćno kažnjavan radi prometnih prekršaja, od istoga je privremeno oduzet osobni automobil.

– Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)