30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Psihijatrica je stabilno poslije višesatne operacije! Ubodne rane i porezotine bile su po glavi, vratu, rukama…

1 min read
Kako se ordinacija nalazi u stambenoj zgradi, stanari su čuli da se nešto čudno događa, nakon čega su pozvali policiju. Motiv tog sinoćnjeg napada zasad nije poznat.

Poznata hrvatska i slavonska psihijatrica, svojedobno osječka studentica dr. Elvira Koić, stabilno je nakon višesatne operacije u virovitičkoj bolnici, gdje je primljena sinoć poslije napada pacijentice na nju. Podsjećamo, njezina ju je pacijentica (37) u polusatnom napadu više puta nožem ubola. Psihijatrica je izvan životne opasnosti, a napadačica je uhićena.

…stanje ozlijeđene liječnice Elvire Koić stabilno je i ona je izvan životne opasnosti. Jučer je nakon napada u stanju šoka i s višestrukim ozljedama i porezotinama na gornjem dijelu tijela primljena na hitan bolnički prijam u bolnici, stabilizirana je i počele su operacije – javila je za HRT novinarka Bratić-Herceg.

Do napada je došlo u Virovitici, u ordinaciji psihijatrice, jučer oko 17 sati. Kako se ordinacija nalazi u stambenoj zgradi, stanari su čuli da se nešto čudno događa, nakon čega su pozvali policiju. Motiv tog sinoćnjeg napada zasad nije poznat.

O zdravstvenom stanju ozlijeđene liječnice govorio je danas Dinko Blažević, ravnatelj OB-a Virovitica.

– Nakon što je liječnica primljena u bolnicu s više ubodnih rana i porezotina, uglavnom na rukama, vratu i glavi, stabilizirana je. Potom je operirana i nakon toga je stabilno. Ozljede nisu opasne za život, rane su sanirane. Ozljedama nisu zahvaćeni vitalni dijelovi – istaknuo je Blažević za HRT.

Foto: Pixabay (ilustracija)