28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zatvoren dio Vukovarske! Prometna! Autom udario u kuću! Curi plin?

2 min read
Naime, dogodila se prometna nesreća. Policija potvrđuje događaj, ali ne i detalje.

UPDATE, 1.2.’23. 16:15

Policija PU OBŽ je odmah zatvorila za promet Vukovarsku ulicu između skretanja za Huttlerovu i Vijenca Murse, počela preusmjeravati promet, a sve dok vatrogasci JVP Osijek nisu osigurali mjesto prometne nesreće i onemogućili daljnu opasnost od eventualnog istjecanja plina.

Negdje oko 12 sati dogodila se danas prometna nesreća u Vukovarskoj ulici, a gdje je, neslužbeno doznajemo, jedno vozilo praktički raznjelo plinski ormarić, prethodno izletjevši sa ceste i udarivši u obiteljsku kuću. Policija je domah blokirala pristupe tom dijelu ulice, postavivši vozila s upaljenim rotacijama na raskrižja.

Prvo su vatrogasci vodom polijevali mjesto udara, osiguravali područje, da bi potom i policija obavila očevid prometne nesreće.

Razumije se, sve okolnosti i uzrok prometne nesreće, kao i koliko je vozila sudjelovalo, bit će poznati nakon dovršetka priopćenja, po dovršenom očevidu prometne nesreće.

– U ovom trenutku mogu samo potvrditi da se dogodila prometna nesreća, a sve ostale informacije bit će dostupne po dovršetku radnji policijskih službenika – kazala je ukratko, oko podneva, policijska službenica za odnose s javnošću PU OBŽ Marija Vidić.

— — — — — — — — — —

Više će informacija biti poznati nakon očevida, no u ovom je trenutku važno znati da se promet dijelom Vukovarske ulice u Osijeku preusmjerava, u Huttlerovu i Vijenac Murse. (13 sati cca.)

Policija stoji s rotacijama na vozilima na oba raskrižja i preusmjerava promet.

Naime, dogodila se prometna nesreća. Policija potvrđuje događaj, ali ne i detalje.

Neslužbeno doznajemo kako je vozač automobilom izletio sa ceste i udario u kuću, pri čemu je stradao i plinski ormarić. Kako bi bili sigurni da nema opasnosti od istjecanja plina, zatvorena je cijeli dio ulice.

Foto: OsijekExpress.com & JVP Osijek (screenshot)