29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bondžorno! Kome staji? Za BiH iz Hrvatske krenuo s krivotvorenom talijanskom putovnicom!

1 min read
- Jedan od putnika u dobi od 24, policijskim službenicima je na uvid dao putnu ispravu Republike Italije, za koju su policajci izrazili sumnju u vjerodostojnost.

Foto: MUP (arhiva, ilustracija)

– Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na izlazu iz Republike Hrvatske, jučer (9. veljače), u 23.55 sati, policijski i carinski službenici kontrolirali su autobus (zagrebačkih registracijskih oznaka), vozača, putnike i prtljagu – javlja policija i dodaje…

– Jedan od putnika u dobi od 24, policijskim službenicima je na uvid dao putnu ispravu Republike Italije, za koju su policajci izrazili sumnju u vjerodostojnost.

– Daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem, potvrđena je sumnja policijskih službenika, te je utvrđeno da se radi o krivotvorenoj putnoj ispravi Republike Italije, koju je 24-godišnjak nabavio za četiri tisuće eura, te sa istom pokušao prijeći državnu granicu.

– Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu u vezi počinjenja kaznenog djela krivotvorenja isprave – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)