28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanka Meri Andraković 9. na Dori! Odnijela nagradu za najbolji ‘styling’! S Lorom Holjevac!

1 min read
Osječanka Meri Andraković osvojila 9. mjesto sa 44 boda, skladbom Bye Bye Blonde. Ali, ono što možda niste znali, Meri Andraković je ponijela titulu za najbolji 'styling'.

Let3 ide u Liverpool. Mama ŠČ predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu. Odnijeli su pobjedu i publike i žirija, samo jedno kratko vrijeme imali utrku sa skladbama Master Blaster i Nevera.

Nama, također, zanimljiva je i informacija kako je Osječanka Meri Andraković osvojila 9. mjesto sa 44 boda, skladbom Bye Bye Blonde. Ali, ono što možda niste znali, Meri Andraković je ponijela titulu za najbolji ‘styling’.

Dakle, kako pišu na portalu Eurosong.hr, njihovi čitatelji birali su i najbolje odjevne kombinacije sa sinoćnje Dore, uz glasove urednika i žirija. I između 18 izvođača najbolji ‘styling’ imala je Osječanka Meri Andraković. Ona i njezina hrvatska dizajnerica Lora Holjevac osvojile su 225 bodova i ‘Looksy by Sensation’. Drugi su bili dečki iz Let3.

Meri Andraković, inače, rođena je u Osijeku, a pjevanjem se bavila od djetinjstva. Šira javnost ju je upoznala ulaskom u superfinale RTL-ovih Zvjezdica. Bila je među prvih 6 natjecatelja. U kazalištu se, pjevanjem, okušala u mjuziklu Moje pjesme, moji snovi. Ona je bila Louise von Trapp na daskama HNK-a u Osijeku. Osvojila je Nagradu hrvatskog glumišta za mlade umjetnike do 30 godina.

Lora Holjevac, također je rođena Osječanka. Kostimografkinja i dizajnerica završila je Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu. Niz godina izlaže i nastupa na brojnim revijama, svakako Zagreb Design Weeku, za njom su brojni projekti, ali pred njom još više ideja i planova.

Foto: Youtube (screenshot)