20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U KBC-u u Osijeku pješakinja umrla od posljedica zadobivenih teških tjelesnih ozljeda u prometnoj nesreći!

1 min read
27-godišnjakinju je u 4:30 ujutro na cesti udarilo teretno vozilo, za čijim je volanom bio 66-godišnji državlanin Srbije.
bolnica kbc osijek

– U Kliničkom bolničkom centru Osijek 17. veljače od posljedica zadobivenih teških tjelesnih ozljeda u prometnoj nesreći preminula je 27-godišnja pješakinja iz Babine Grade – javlja jutros osječka policija tužnu vijest i pojašnjava…

– Nesreća se dogodila na području Policijske postaje Đakovo 8. veljače oko 4,30 sati, a u njoj je sudjelovao teretni automobil i pješakinja.

– Do prometne nesreće došlo je na način kada je 66-godišnji državljanin Srbije upravljao teretnim automobilom i kretao se od Piškorevaca prema Đakovu.

– U jednom je trenutku prednjim djelom teretnog automobila udario u pješakinju koja se kretala istim prometnim trakom u suprotnom smjeru prema Piškorevcima. Od siline udara pješakinja je odbačena u odvodni kanal.

– Vozač teretnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas dok pješakinja nije bila označena reflektirajućim prslukom – zaključuje policija u izvješću, informacijama koje sadržava očevid.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)