29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sjajna prilika! Američka kompanija Grand Circle Cruise Line traži više ‘Sailora’ za riječne brodove!

2 min read
Naime, Grand Circle trenutno traži više osoba za poziciju 'Sailora' za 5 riječnih brodova koji plove europskim rijekama.

Američka kompanija, švicarski ugovor, 4 tjedna rada, 4 odmora, plaćen godišnji odmor, pokriveni putni troškovi, napojnice na kraju svakog ‘kruza’…, samo su neki od benifta koji proizlaze iz vrlo atraktivne pozicije koju nudi i za koju traži osobe Grand Circle

Naime, Grand Circle trenutno traži više osoba za poziciju ‘Sailora’ za 5 riječnih brodova koji plove europskim rijekama.

– Od tebe traže poznavanje engleskog jezika, izraženi timski duh i usmjerenost na postizanje visoke kvalitete, dok ti za uzvrat nude:

  • zaposlenje pod švicarskim ugovorom sa svim benefitima,
  • rotaciju 4 tjedna na brodu – 4 tjedna doma,
  • plaćeni godišnji odmor,
  • u potpunosti pokrivene putne troškove i
  • ‘tip’ na kraju svakog ‘kruza’ – stoji, među ostalim, u pozivu potencijalnim novim zaposlenicima.

Grand Circle najveća je američka kompanija za uzbudljiva i avanturistička putovanja diljem svijeta koja su usmjerena na učenje i nova iskustva među Amerikancima starijim od 50 godina. Činjenica da im se mnogi gosti iznova vraćaju potvrđuje visoke standarde kvalitete u kompaniji. Kvaliteta kružnih linija je prepoznata diljem svijeta tako da je kompanija 2022. godine proglašena drugom najboljom kompanijom za kružna putovanja u svijetu prema Travel + Leisure’s „World’s Best Awards“ godišnjem priznanju.

Osim sjedišta koje se nalazi u Bostonu, kompanija posluje i iz 40 ureda raspoređenih diljem svijeta te ima flotu od 10 brodova za kružna putovanja.

U Grand Circleu zaposlenici su na prvom mjestu što svakodnevno dokazuju u praksi putem brojnih pogodnosti koje nude svojim zaposlenicima poput strukturiranog plana razvoja karijere i step-up sistema u kojima zaposlenici imaju priliku za učenje i osposobljavanje.

Briga kompanije je omogućiti zaposlenicima svaki dolazak i odlazak s broda, a tako i sam boravak na brodu što ugodnijim pa tako svaki zaposlenik ima brojne povlastice poput besplatanog Wi-Fi-a, budžeta za putne troškove, organiziranog besplatnog pranja rublja, organiziranu besplatnu prehranu i mnogih drugih.

– Prijaviti se možeš direktno putem sljedećeg linka: Prijave, a ukoliko su ti potrebne dodatne informacije slobodno im se javi putem e-maila ekapustova@oattravel.com ili prouči internet stranicu Grand Circle Travel – zaključuju iz kompanije u pozivu.

Foto: Grand Circle (ustupljeno za objavu) & Pixabay (ilustracija)