28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO 4 požara automobila u Slavoniji, 2 u Osijeku! Izgorio BMW! Zbog struje! Na Čepinskoj Golf!

2 min read
- Očevidom obavljenim u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je kako je uzrok požara kvar na električnim instalacijama u prostoru motora.

– U subotu, 11. ožujka oko 18,40 sati na cesti Vinkovci-Rokovci izbio je požar na osobnom automobilu marke “BMW” vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 50-godišnjakinja – javlja policija i nastavlja…

– Pripadnici JVP Vinkovci su brzo ugasili požar. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta nastala požarom po procjeni oštećenog iznosi nekoliko tisuća eura.

– Očevidom obavljenim u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je kako je uzrok požara kvar na električnim instalacijama u prostoru motora.

U drugom slučaju požar je gasio policajac.

– Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, dana 11. ožujka, u 13.25 sati, na izlazu iz Republike Hrvatske, došlo je do požara na osobnom automobilu, kojim je upravljala 53-godišnja državljanka Republike Hrvatske – javlja policija o drugom slučaju…

– Nakon što je vozačica primijetila dim koji je izlazio iz prostora motora, policijski službenik je uporabom protupožarnog aparata ugasio požar. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

– Potom je u suradnji policijskih službenika i službenika Odjela inspekcije Službe civilne zaštite Slavonski Brod obavljen očevid, kojim je utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara na električnim instalacijama u prednjem dijelu motora.

– Policijski službenici u vezi događaja dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje se.

A u trećem slučaju gorjela je guma automobila u Osijeku. Pozvani su bili i brzo djelovali vatrogasci osječke Javne vatrogasne postrojbe.

I napokon, u četvrtom slučaju, danas, na Čepinskoj cesti izgorio je Golf, četvorka. Iz fotografija su razvidni razmjeri štete.

Foto: JVP Osijek (screenshot)